Menu
Nieuwsoverzicht

Veluwse Stoofpot Uddel

15 april 2015

2
UDDEL    –    Uddel wordt de komende tijd met raad en daad terzijde gestaan door landschapsarchitecten van Zijaanzicht, Titia Hajonides en Sandra Schuit. Zij ondersteunen Uddels Belang bij de concrete verbeteringen die allang op de wensenlijst staan van Uddels Belang, onder de naam ‘de Veluwse Stoofpot’. Voor dit ‘gebiedslab’ is geld beschikbaar gesteld door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.  Het gaat om vergroening van de N310, klompenpaden in het buitengebied en een nieuwe impuls aan het Uddelermeer. Het concept voorstel voor de N310 was te zien bij de ledenvergadering van 30 maart.

Voor de klompenpaden wordt een aparte informatie-avond gehouden op maandagavond 20 april vanaf 8 uur. Dan  wordt de belangstelling gepeild om deel te nemen aan een werkgroep. Daarin zitten mensen die willen nadenken over de beste route, teksten willen maken over bezienswaardigheden en gesprekken willen voeren met grondeigenaren. De werkgroep zal worden ondersteund door Zijaanzicht en SLG.
 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX