Menu
Nieuwsoverzicht

Veluwse HR-bedrijven bundelen krachten vanaf begin 2020

11 december 2019

464x gelezen

UDDEL – Door een fusie van DutchDays met Axxent ontstaat er in het midden van Nederland een HR-specialist van formaat in de vorm van Axxent Groep. Door de fusie van DutchDays met Axxent is het nieuwe bedrijf voortaan klaar om de markt in Midden-Nederland te bedienen met personeel uit heel Europa, van productiepersoneel tot hoogopgeleide professionals. Waar voorheen ook DieSel Personeelsdiensten onderdeel was van Axxent verdwijnt dit label per 1 januari. Vanuit 7 vestigingen met 30 vaste medewerkers bemiddelt het bedrijf dagelijks ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten.

Cees Noorderijk, directeur van DutchDays, licht de fusie toe: “Door constant veranderende wet- en regelgeving en verder consoliderende markten was er behoefte aan een sterker fundament. Samen kunnen we zowel werkgevers als werkzoekenden een aantrekkelijk platform bieden om elkaar te vinden. Een aantrekkelijk merk zijn op deze schaarse arbeidsmarkt en dit goed door vertalen in je marketing is een must voor verdere groei. Daarnaast focussen we ons de komende jaren op verdere digitaliseringen en gaan we meer gebruik maken van big-data en AI om slimmer te kunnen matchen tussen werkgevers en werknemers.”

Axxent heeft momenteel een vestiging aan de Elspeterweg naast Alpuro. Het bedrijf heeft daarnaast ook vestigingen in Wezep en Bunschoten. Locatie Uddel zal begin volgend jaar gaan verhuizen. Het huidige pand wordt gehuurd en Axxent krijgt begin volgend jaar een eigen pand in Elspeet.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX