Menu
Nieuwsoverzicht

Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis opfriscursus

8 april 2019

UDDEL / APELDOORN – Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een opfriscursus speciaal voor ouderen (65 jaar en ouder). De cursus wordt gegeven op verzoek van Gemeente Apeldoorn en in opdracht van Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Oost-Nederland.

Tijdens de cursus worden de deelnemers bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Uitdrukkelijk wordt vermeld dat de cursus geen examen is en dat deze geen gevolgen kan hebben voor het rijbewijs. Deelname is gratis.

 

Zie onderstaand bericht  voor meer informatie:

Bent u inwoner van de gemeente Apeldoorn en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans.

In 2 bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Denk daarbij aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen. Meld u aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 65 jaar en ouder. De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Apeldoorn in opdracht van het ROV Oost-Nederland.

– 1e bijeenkomst: woensdag 22 mei 2019 van 10.00 – 12.00 uur
– 2e bijeenkomst: woensdag 5 juni 2019 van 10.00 – 12.00 uur
– Locatie: Dok Zuid, 1e Wormenseweg 460, 7333 GZ Apeldoorn
U wordt beide dagen verwacht.

De bijeenkomsten hebben een informatief karakter. Het is geen examen. Deelname is gratis.
Veilig Verkeer Nederland biedt u daarnaast de mogelijkheid aan om – op vrijwillige basis – deel te nemen aan een individuele praktijkrit in uw eigen auto. De praktijkrit in uw eigen auto is bedoeld voor u om aandacht te besteden aan uw eigen rijvaardigheid. Het is geen examen en kan geen gevolgen hebben voor uw rijbewijs. De instructeur zal na de rit met u doorspreken voor welke punten u extra aandacht kunt hebben in het verkeer. Voor deelname vragen we een eigen bijdrage van € 15,00. Verdere informatie hierover ontvangt u na aanmelding.

VVN heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het organiseren van deze cursussen. De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. U kunt zich aanmelden voor de cursus door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. Opfriscursus Apeldoorn. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer.

Bel voor meer informatie naar: 0575 – 510 144.

Vanwege de grote belangstelling adviseren we u niet te lang te wachten met aanmelden.

U ontvangt 1 week voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief

 

Foto: Veilig Verkeer Nederland

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX