Menu
Nieuwsoverzicht

Vacatures Uddel Samen

16 november 2022

1270x gelezen

UDDEL – Uddel Samen heeft vacatures (betaald en onbetaald)

Uddel Samen zet zich binnen Uddel, Meerveld en Nieuw-Milligen in voor inwoners van alle leeftijden. We doen dat met ongeveer 150 vrijwilligers en betaalde krachten.

Wegens de groeiende belangstelling voor onze activiteiten zijn wij op zoek naar mensen die de volgende vacatures in kunnen vullen.

Medewerk(st)er dagbesteding (zorg of activiteiten)

We zoeken per 1 januari 2023 voor ongeveer zes uur per week (bij grote voorkeur de donderdagochtend plus vervanging bij ziekte en vakantie) een betaalde medewerk(st)er voor de dagbesteding. Je bent verantwoordelijk voor een deel van de groep mensen die die ochtend de dagbesteding bezoekt. Ervaring in de zorg of als activiteitenbegeleider is uiteraard een pré. Onze voorkeur gaat uit naar iemand op niveau 4.

Informatie over deze functie via de coördinator Wilhelminahof Rita Hop (0577-401807 of 06-49 49 80 60).

Sollicitaties (een korte motivatiebrief plus cv) kun je mailen naar info@uddelsamen.nl of sturen naar: Uddel Samen tav Rita Hop, Uttilochweg 15, 3888 LK UDDEL)

Kooksters (vrijwilligerswerk)

Op dinsdag, woensdag en donderdag bereiden we een warme maaltijd voor een steeds verder groeiende groep mensen. Het team van kooksters kan versterking gebruiken op de woensdag en donderdag. Als kookster bereid je de maaltijden voor (wassen, snijden, schillen) en kook je. Ben je beschikbaar voor een paar uur per week, per twee weken of per vier weken, reageer dan!

Informatie over deze functie en aanmelden via de coördinator kooksters Meta Hop (0577-401221)

Vrijwilliger nieuwsbrief (vrijwilligerswerk)

Enkele malen per jaar maken we een nieuwsbrief die huis-aan-huis wordt verspreid in Uddel, Meerveld en Nieuw-Milligen. In de nieuwsbrief communiceren we over onze activiteiten, presenteren we medewerkers en vrijwilligers en melden we wetenwaardigheden. Wegens veranderingen in de samenstelling van het team zoeken we versterking. Ben je communicatief sterk en wil je als vrijwilliger je talenten inzetten en verbeteren, reageer dan! Wat ons betreft is deze rol ook prima geschikt voor een jong iemand die een studie volgt op het vlak van communicatie.

Informatie over deze functie en aanmelden via de coördinator Nieuwsbrief Jacob van Vliet (06- 22 34 03 04)

Kees Zwaan, voorzitter bestuur Uddel Samen

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX