Menu
Nieuwsoverzicht

Uw talent inzetten en het verschil maken? Norschoten heeft plek voor vrijwilligers!

19 november 2021

618x gelezen

GARDEREN – Vrijwilligers zorgen vaak voor dagen met een gouden randje. Ook u kunt het verschil maken! Zo zoekt Norschoten vrijwilligers voor de verpleegunit en de dagopvang in de Kruimelstaete.

Bij de start van de Kruimelstaete, in 2010, mochten zij zich gelukkig prijzen met zoveel betrokkenheid uit de gemeenschap van Garderen.

Kleinschalig dit soort locaties opzetten kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Zonder uw hulp, betrokkenheid en ondersteuning is er minder te beleven en missen wij het ‘gouden randje’.

Door corona mochten vrijwilligers een tijd lang niet komen en zijn er om diverse redenen vrijwilligers gestopt.

Daarom doen zij weer een beroep op u!

Vind u het leuk om te koken of heeft u aan begin van de avond een uurtje vrij om koffie te schenken en een praatje te maken. Geniet u ook zo van wandelen of fietsen? Lekker samen op pad en naar verhalen over vroeger luisteren, wij hebben een prachtige duofiets tot onze beschikking.

Bent u creatief en vindt u het leuk om anderen hierbij te helpen? Van harte welkom als creatieve vrijwilliger. En misschien lijkt het u fijn om gewoon gezellig een kop koffie te drinken of een spelletje te doen in de huiskamer of op de dagopvang.

Helpt u mee?

Voor meer informatie of om een keer mee te lopen en te kijken welke taken er bij uw interesses en talenten passen neem u contact op met:

Henrike Romijn, welzijnsmedewerker en vrijwilligerscoördinator.

Per mail:                              henrike.romijn@norschoten.nl

Bel of app naar:                06-20686873

Direct aanmelden kan natuurlijk ook bij Henrike Romijn.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX