Menu
Nieuwsoverzicht

USB stick of DVD kampioenschap 92/93 vanaf nu te bestellen

13 juli 2020

UDDEL – Een aantal weken geleden berichten wij u over de videoband die wij op een DVD of USB Stick willen overzetten. De beelden van deze onvergetelijke dag in de clubhistorie van sv Prins Bernhard kunt u binnenkort weer gaan herbeleven.

Inmiddels zijn er meerdere banden boven water en zijn zorgvuldig bekeken. Vrijwel alle belevenissen van deze dag zijn gefilmd zoals het maken van spandoeken, de busreis, sfeerbeelden, de wedstrijd en aankomst bij Het Blanke Schot opgewacht door muziekvereniging Juliana en de platte wagen met de daaropvolgende optocht door het dorp.
De verwachting is dat wij u deze beelden na de zomervakantie aan kunnen bieden. Op de vorige berichtgeving hebben al behoorlijk wat mensen gereageerd.

U kunt dus vanaf nu een bestelling doen door een mail te sturen naar info@svprinsbernhard.nl of een Whatsapp bericht naar: 06-10520730. Dit kan t/m 31 augustus 2020. Graag duidelijk aangeven of het om USB Stick (15€) of DVD (10€) gaat.

Het Bestuur van SV Prins Bernhard

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX