Menu
Nieuwsoverzicht

Update GEUS en uitnodiging inloopavonden

19 september 2024

397x gelezen
4

UDDEL E.O. – Zo na de zomervakantie brengen we u op de hoogte van de status van Gebiedsaanpak GEUS. In de afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan het gebiedsplan en diverse bijeenkomsten gehad met de integratiewerkgroep, bestuurders en andere betrokkenen bij de Gebiedsaanpak GEUS. In de maand oktober organiseren we 3 inloopavonden waar we u graag voor uitnodigen. In dit bericht brengen we u graag op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Kom naar de inloopavonden

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het gebiedsplan op hoofdlijnen. Vanuit de werkgroepen, overheden en betrokken organisaties hebben we een plan geschreven met ambities voor het gebied. Maar wat betekent dit per kern en voor het hele gebied? Daar nemen we u graag in mee tijdens 3 inloopavonden. Tijdens de inloopavonden lichten we een aantal thema’s uit en kunt u met de leden van de integratiewerkgroep in gesprek. Het is een vrije inloop tussen 19.00 – 21.00 uur, dus u kunt op elk moment binnenlopen. Per kern wordt een avond georganiseerd, maar op de inloopavond in Garderen zal aandacht zijn voor iedere kern. Dus mocht u op één van de andere avonden niet kunnen, dan bent u van harte welkom in Garderen.

Inloopavond Uddel

Maandag 14 oktober, Dorpshuis ’t Blanke Schot

Inloopavond Elspeet

Woensdag 16 oktober, Dorpshuis Elspeet

Inloopavond Garderen en Speuld

Dinsdag 22 oktober, De Wardborg

Kasteel Staverden als publiekstrekker voor GEUS

Naast dat hard wordt gewerkt aan het gebiedsplan, worden concrete zaken nu al opgepakt. Een mooi voorbeeld hiervan is Kasteel Staverden. Dit kasteel speelt een steeds grotere rol als publiekstrekker in de regio Garderen, Elspeet, Uddel en Speuld (GEUS). We gingen in gesprek met Ab van Dijk over de ontwikkelingen die er hebben plaatsgevonden en hoe dit past in het gebiedsproces GEUS. Lees hier meer informatie over.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX