Menu
Nieuwsoverzicht

Uniek concert KMKJWF: mis het niet!

1 november 2021

365x gelezen

UDDEL – Aanstaande vrijdag 5 november zal de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ een concert verzorgen in Uddel onder de naam (Re)connected. “Ik vind het bijzonder dat we dit concert na meerdere keren verzetten vanwege Corona toch mogen organiseren in ons dorp en ook de muzikanten zijn blij dat zij weer mogen musiceren. Dat doet een vereniging zoals die van ons deugd”, aldus voorzitter Gerard Hop van de organiserende muziekvereniging Juliana uit Uddel.

Het belooft een mooie avond te worden met een divers programma. De volgende werken zullen onder andere te beluisteren zijn:

Highland Dawn – P. Sparke, Disney Salute – S. Nestico en de speciaal geschreven compositie (Re)connected waarmee de kapel verwijst naar het opnieuw zoeken van verbinding in tijden van Corona.

Kaarten voor dit concert wat u zeker niet mag missen zijn uitsluitend vooraf verkrijgbaar via Juliana-uddel.nl/tickets. Ze zijn nog te koop tot en met donderdag 4 november aanstaande, dus wees er snel bij! Door uw bezoek aan het concert steunt u ook het verenigingsleven in Uddel.

Juliana Uddel en de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ hopen u allen te mogen ontmoeten. Vergeet niet dat bij een evenement als deze een geldig toegangsbewijs omtrent de coronaregels van u wordt gevraagd.

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX