Menu
Nieuwsoverzicht

Uitslag Rabo Clubsupport is bekend

22 oktober 2019

APELDOORN – De uitslag van Rabo Clubsupport is bekend. Maar liefst 170 verenigingen en stichtingen uit de regio Apeldoorn namen deel aan Rabo ClubSupport. Ruim 3750 leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving hebben hun stem op hen uitgebracht. Ook drie Uddelse verenigingen deden mee aan de actie.

Tijdens Rabo ClubSupport mochten leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen van hun keuze. De waarde van een stem is 5,28 euro. Rabobank stelde in totaal 100.000,- euro beschikbaar. Daarnaast ontvangt elke deelnemende club nog eens 115,- euro extra omdat Rabobank Apeldoorn en omgeving aan het eind van het jaar 115 jaar bestaat. Dit is dus een mooi extraatje.

De grote winnaar van de finaleavond is SV Voorwaarts uit Twello. Zij ontvingen 461 stemmen. Ze ontvangen hiermee 2433,23 euro. A.N.I. Afdeling Uddel (De Vierkante Korf is een afdeling van Imkers Nederland) ontvangt 823,39 euro, Muziekvereniging Juliana ontvangt 390,58 euro en Paardensportvereniging de Hunneruiters ontvangt 221,68 euro.

Alle Uddelse verenigingen hebben een mooi doel gesteld. Zo wil de Hunneruiters investeren in nieuwe toeschouwersbanken, is de muziekvereniging van plan om te investeren in nieuwe muziektassen en wil de bijenvereniging het geld investeren in het bevorderen van de bijengezondheid.

Dit was het tweede jaar dat de Rabo ClubSupport is gehouden. Maar liefst 3796 leden van de Rabobank brachten hun stemmen uit.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX