Menu
Nieuwsoverzicht

Uitnodiging Zomermarkt Uddel 2022

1 maart 2022

1089x gelezen

UDDEL – Na twee jaren van afwezigheid i.v.m. de geldende maatregelen, is de draad weer opgepakt! Achter de schermen zijn we inmiddels alweer druk bezig om de gezelligste markt van de Veluwe te organiseren. Dit jaar staat de zomermarkt gepland op D.V. dinsdag 26 juli 2022. Afgelopen jaren hebben we een record aantal bezoekers gehad op de markt en was het heerlijk zomers weer.  Alle reden om deze markt natuurlijk voort te zetten.

Wilt u zich als bedrijf/ondernemer aanmelden voor de zomermarkt? Graag verzoek ik u dan vriendelijk om te mailen naar zomermarkt@uddel.info om het aanmeldformulier op te vragen. De prijzen voor standplekken zijn iets verhoogd. Dit komt onder andere door een duurdere kraamhuur en alle randzaken eromheen dat duurder geworden is, zoals vergunningen.

Een aantal belangrijke zaken wil ik onder de aandacht brengen alhoewel deze voor een deel ook in het aanmeldformulier staan:
Opbouwtijden: de organisatie is de hele morgen druk bezig met het opbouwen van de markt. Het verzoek is om niet eerder dan 11:30 uur aanwezig te zijn op de markt. Dit voorkomt voor de organisatie dat het overzicht kwijt raakt.

Opruimtijden: de markt duurt tot 21:00 uur. Voor 21:00 uur zijn er geen auto’s welkom op de markt aangezien er dan nog steeds mensen lopen.

Betaling: het overgrote deel betaald op tijd, maar helaas is er altijd een groepje die dat niet doet en het dan alsnog laat afweten op de dag zelf of de week ervoor. Voor dit jaar geldt er: geen betaling = geen deelname.

Stroom: voor de deelnemers die stroom nodig hebben, dit wordt bij omliggende huizen vandaan gehaald. Hierdoor het verzoek om zelf met voldoende lengte aan verlengsnoeren of haspels te komen.

Afval: over de markt staan er voldoende afvalcontainers die bestemd zijn voor het afval. Ook hierbij het verzoek om daar gebruik van te maken, in plaats van het achter te laten op de plek/kraam. Dozen en dergelijke graag meenemen naar huis. Laten we het met zijn allen netjes houden en durf hier elkaar dan ook op aan te spreken.

Marktindeling: het meest ingewikkelde van de markt is zo’n beetje de marktindeling. Elk jaar zijn er terugkerende deelnemers die aangeven op dezelfde plek te willen staan. Hier proberen we zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar 100% is simpelweg niet haalbaar. Doordat er deelnemers afvallen en weer bijkomen en door eventuele activiteiten (zoals de politie afgelopen jaar) wordt er hier en daar geschoven. Hiervoor vragen wij uw begrip!

Natuurlijk niet te vergeten: de kleedjesmarkt rondom de kerk. Een kleedje/plek is circa 3 meter breed en er dient zelf een kleedje/zeil o.i.d. meegenomen te worden.
Een kleedje kost €3 per stuk. Aanmelding kan gedaan worden bij La Jumelle, Elspeterweg 27, binnen hun openingstijden.
Betaling dient bij aanmelding te worden gedaan bij de dames van La Jumelle.

Graag zie ik uw aanmelding zo snel mogelijk tegemoet. Mocht u vragen hebben, dan verneem ik die ook graag.
Ziet u af van deelname? Dan wordt een berichtje hiervoor ook zeer gewaardeerd, zodat wij op zoek kunnen naar soortgelijke deelnemers.

Namens de organisatie wil ik u alvast bedanken en hoop ik u bij gezondheid te zien op dinsdag 26 juli 2022!
Gerben Hop, Marktmeester zomermarkt Uddel
Voor vragen of het aanmeldformulier: mail naar zomermarkt@uddel.info

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX