Menu
Nieuwsoverzicht

Uitnodiging voor volgende mannen-inloop in november

19 oktober 2021

1189x gelezen

UDDEL – De volgende bijeenkomst van onze Uddelse mannen-inloop zal weer worden gehouden op onze thuisbasis in de Wilhelminahof aan de Uttilochweg. De datum van samenkomst is maandagmorgen, 1 november a.s.  De gastspreker is dan de bij ons welbekende Jan Westhuis

Jan is een bevlogen schilder. Eén van de talentvolle schilders uit ons dorp. Hij schildert al heel veel jaren. Al van het begin van de zeventiger jaren. Aanvankelijk beperkte hij zich tot het schilderen van mooie plekjes in Uddel en omgeving; maar al snel waren diverse natuur- en winterlandschappen het onderwerp van zijn schilderkunst. De laatste 10 jaar bracht hij bijna jaarlijks een tweetal maanden in Zuid Afrika door. Dat inspireerde hem tot het schilderen van weer heel andere, typisch Zuid-Afrikaanse, onderwerpen.

Op 1 november hoopt hij onze Uddelse mannen-inloop zo’n 45 van zijn schildercreaties te laten zien.

We beginnen, zoals gebruikelijk, om half 10. Ook deze keer zien we uit naar een goede en interessante bijeenkomst. Alle mannelijke senioren worden van harte uitgenodigd! Omdat het maximaal aantal te ontvangen bezoekers 40 bedraagt, wordt u verzocht zich vooraf bij Gijs van Roekel op te geven. Ook nu geldt: ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’.

Een hartelijke groet en tot ziens op 1 november,

Dries de Bruin, Gijs v. Roekel (0577-401516 of gijsvanroekel@hetnet.nl) en Kees Roos

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX