Menu
Nieuwsoverzicht

Uitnodiging: Praten over Uddel in Uddel met de gemeenteraad

15 september 2022

588x gelezen

UDDEL – Houd de toekomst van Uddel u ook bezig? Wat gebeurt er in uw omgeving? Wat kan er beter?

En wat moeten raadsleden weten over Uddel?

De gemeenteraad komt op donderdagavond 6 oktober naar Uddel om in gesprek te gaan met inwoners, ondernemers en organisaties. Dit zal plaatsvinden in Het Blanke Schot. Het programma zal gebaseerd zijn op de gemaakte Vitaliteitsagenda Uddel die recentelijk is vastgesteld door het college. (bijlage) Het is belangrijk dat ook de gemeenteraad deze agenda gaat omarmen. Uiteindelijk bepaalt de gemeenteraad waar gemeentelijke uitgaven aan worden gespendeerd.

Alle 14 politieke fracties in de gemeenteraad van Apeldoorn zullen aanwezig zijn. Deze avond wordt georganiseerd door de griffie in nauwe samenwerking met Uddels Belang. De inloop is vanaf 19.00 uur waarna het officiƫle gedeelte om 19.30 uur begint. Het officiƫle gedeelte duurt tot ca. 21.30 uur. Daarna is er volop tijd en ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje in gesprek te gaan met individuele raadsleden.

Een meer gedetailleerd programma zal later via www.uddel.info worden gedeeld.

Om te kunnen inschatten hoeveel bezoekers er komen, stellen we het op prijs wanneer u zich aanmeldt via secretaris@uddelsbelang.nl

Graag tot 6 oktober!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX