Menu
Nieuwsoverzicht

Uitnodiging deelname bedrijvencompetitie bij schietvereniging

16 oktober 2019

1

Schietvereniging SV Trefpunt in Uddel organiseert op donderdag 14 november en vrijdag 15 november 2019 voor de 38e keer de bedrijvencompetitie luchtgeweer.

Net als vorig jaar gaan we weer opgelegd schieten (op een steuntje) hierdoor is het voor iedereen mogelijk het wapen goed te hanteren en een mooie score te schieten.
Door deel te nemen aan deze schietwedstrijd is het voor medewerkers van bedrijven, leden van verenigingen, families uit Uddel en omstreken mogelijk om op gezellige manier (opnieuw) kennis te maken met de schietsport.

Er mag alleen worden geschoten met de door SV Trefpunt beschikbaar gestelde luchtgeweren. Elke schutter krijgt ter plaatse uitleg van ervaren schutters van SV Trefpunt, dus kennis en ervaring van de schietsport is niet nodig.

U kunt inschrijven met 1 of meer teams van 3 personen(M/V)
Geef op het inschrijfformulier aan welke avond u met uw team wilt komen schieten.
Elke schutter hoeft maar 1 avond te komen en schiet dan 8 kaarten met 2 schoten. Op een proefkaart mogen eerst een paar testschoten gedaan worden.

Reglementen :
We schieten nu met opgelegd luchtgeweer, maar staand uit de vrije hand is ook toegestaan.
Maximaal 1 lid van een schietvereniging per team.
De wedstrijd zal plaatsvinden op de schietbanen van SV Trefpunt in dorpshuis Het Blanke Schot.

Het inschrijfgeld bedraagt voor 1 team : € 15,- , voor 2 teams € 25,- en voor 3 of meer teams slechts € 35,- te voldoen voor aanvang schietbeurt. Elk team moet bestaan uit 3 schutters.

Vrijdag 16 november worden aan het eind van de avond de prijzen uitgereikt.

Wij hopen van harte u als deelnemer aan de wedstrijd te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SV Trefpunt

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX