Menu
Nieuwsoverzicht

Uitbreiding redactieteam Uddel.info

17 november 2021

1134x gelezen
2

UDDEL – Als redactie van Uddel.info zijn we blij dat Geurtje van den Hoek en Anne Greet Kok zich gaan inzetten voor Uddel.info. De afgelopen jaren was Marc Olde Kalter het gezicht van Uddel.info. Vanaf februari/maart volgend jaar hoopt Anne Greet Kok een deel van zijn werkzaamheden over te nemen. Het betreft dan voornamelijk fotografie en videografie van ‘Uddelse evenementen’ en bijkomende randzaken.

We zijn ook blij dat Geurtje van den Hoek zich zal gaan inzetten voor de familieberichtenpagina op Uddel.info. Enkele maanden geleden hebben we op Uddel.info gepolst of er behoefte voor was onder de bevolking. Op basis van de uitkomst hebben we besloten een familieberichtenpagina in te richten. Tot op heden wordt daar echter nog geen gebruik van gemaakt. Het plaatsen van een familiebericht kan in principe heel eenvoudig door elke Uddelnaar worden gedaan. Om de drempel te verlagen kan Geurtje hier mee helpen. Haar gegevens zijn te vinden op de pagina https://uddel.info/familieberichten/.  Zie ook het bericht over ‘Familieberichten op Uddel.info’

Graag willen we de redactie van Uddel.info nog verder uitbreiden. Vind jij het leuk om af en toe een artikeltje te schrijven voor Uddel.info? Wellicht volg je een journalistieke opleiding en kan het werk voor Uddel.info een mooie aanvulling zijn voor je CV. Of je bent gepensioneerd en vindt het leuk om je op deze manier in te zetten voor de Uddels samenleving.  Ben jij zo iemand of ken jij zo iemand?  Stuur dan even een berichtje naar redactie@uddel.info.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX