Menu
Nieuwsoverzicht

UDEO-Regiobank buitentoornooi 2018

17 april 2018

1

Er is nog ruimte voor een paar teams voor het BUITENTOERNOOI op 9 juni, dus geef jouw team snel op voordat het te laat is!

VOL IS VOL!

 

UDDEL   –   Ook dit jaar organiseert volleybalvereniging UDEO weer het recreatief UDEO RegioBank buitentoernooi bij Dorpshuis Het Blanke Schot in Uddel op de 2e zaterdag in juni en dat is dit jaar 9 juni 2018 vanaf 9:00 uur.

 

Je kunt je vanaf nu aanmelden met jouw team voor dit festijn. De inschrijving sluit op dinsdag 5 juni om 23:59 uur en men hanteert de regel “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. Net als voorgaande jaren wordt weer een onderscheid gemaakt tussen zeer ervaren en minder ervaren volleybalteams. Daarom wordt je gevraagd om bij je aanmelding aan te geven of je voor de Champions League of voor de Amateurklasse gaat. Op deze manier willen ze het voor iedereen nog leuker maken omdat je uitkomt tegen teams die ongeveer op hetzelfde niveau volleyballen.

 

De buitentoernooi commissie houdt zich wel het recht voor om een team wat naar hun mening in de verkeerde klasse uitkomt, in de andere klasse te plaatsen. De winnaar van de Amateurklasse gaat volgend jaar door naar de Champions League.

 

Het inschrijfgeld is hetzelfde als vorig jaar en bedraagt € 30,- per team en kan op de ochtend van het toernooi betaald worden. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar en ieder team moet op elk moment minimaal 2 dames in het veld hebben staan. Verder mogen er per team maximaal 2 Nevobo competitiespelers tegelijk in het veld staan.

 

Gezien het succes van vorig jaar, wordt het toernooi ook dit jaar weer afgesloten met een barbecue. Je kunt dan tegen betaling een keuze maken uit diverse soorten vlees en worstjes. Voor salade, stokbrood en sauzen wordt gezorgd. En voor brandende barbecues natuurlijk. Dit wordt  alleen georganiseerd als er voldoende belangstelling voor is. Wil je daarom bij je aanmelding ook aangeven of je hier aan mee zou willen doen? De dag voor de aanvang van het toernooi wordt per mail doorgegeven of de bbq doorgaat.

 

Ook het wedstrijdschema en de indeling wordt een dag van te voren per mail verstuurd zodat de allerlaatste zaken meegenomen kunnen worden.

 

Vragen? Aanmelden? Stuur een mail naar:   buitentoernooi@vvudeo.nl 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX