Menu
Nieuwsoverzicht

UDEO – RegioBank buitentoernooi succesvol

13 juni 2015

79

UDDEL    –    Het jaarlijkse RegioBank buitentoernooi van Volleybalvereniging UDEO uit Uddel is weer zeer succesvol verlopen. Het was een topjaar wat betreft het aantal deelnemende teams. Er hadden zich 26 teams ingeschreven en die kwamen zaterdagmorgen 13 juni met veel enthousiasme en strijdlust naar het terrein bij Het Blanke Schot. De wedstrijden moesten ’s morgens wel worden onderbroken door de regen die gestaag naar beneden kwam. Doorspelen zou onverantwoord zijn vanwege het gras dat door de regen glad werd en blessures kan veroorzaken. Maar ’s middags brak de zon door en het werd het prachtigste weer dat men bedenken kon voor een buitentoernooi. Er waren nog mensen die bij Het Blanke Schot kwamen en die vroegen “waar is de bijenmarkt”. Kennelijk waren ze veel te laat of een paar weken te vroeg.

Er waren twee klassen bij het volleyballen, de championlegeau en de amateurs. Bij de amateurs deden de meeste teams mee, nl. 20.De strijd tussen Rhetap en Van Rhee Vloeren werd gewonnen door Van Rhee Vloeren.  Bij de championslegeau werd er geen finale gespeeld, maar ging het team met de meeste punten met de fel begeerde beker naar huis en dat waren De Drietjes uit Zwartebroek. Dit team deed voor de eerste keer mee in Uddel en wisten dus het befaamde Regiobank team ver achter zich te laten. Die werden zelfs zesde en laatste.

Bij de amateurs werd er wel een finale gespeeld en om de derde en vierde plaats. Het team van Dijkgraaf was de sterkste als ging om de derde plaats. Zij versloegen het team van Aint no joke.

De finale ging tussen Op ’t Polsje en Rene Brand Hoveniers. Het werd een spannende strijd die Op ’t Polsje in hun voordeel wisten te beslissen en dus met de eer en de eerste plaats naar huis gingen.

De organisatie van Volleybalvereniging UDEO mag weer terugzien op een prachtige die succesvol is verlopen.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX