Menu
Nieuwsoverzicht

UDEO – Regiobank buitentoernooi 2016

28 april 2016

1

UDDEL   –   Ook dit jaar organiseert Volleybalvereniging UDEO weer het recreatief UDEO RegioBank buitentoernooi bij Dorpshuis Het Blanke Schot in Uddel op zaterdag 11 juni 2016 vanaf 9:00 uur. Je kunt je vanaf nu aanmelden met jouw team voor dit festijn. De inschrijving sluit op zaterdag 4 juni om 12:00 uur en ze hanteren de regel “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. Mochten ze in de luxe positie komen te verkeren te veel aanmeldingen te ontvangen dan vallen de laatste aanmeldingen af. De volleybalvereniging wil net als vorig jaar weer een onderscheid maken tussen zeer ervaren en minder ervaren volleybalteams. Daarom vragen ze om bij je aanmelding aan te geven of je voor de champions league of voor de amateurklasse gaat. Op deze manier willen ze het voor iedereen nog leuker maken omdat je uitkomt tegen teams die ongeveer op hetzelfde niveau volleyballen. Zij houden zich als buitentoernooicommissie wel het recht voor om een team wat naar hun mening in de verkeerde klasse uitkomt, in de andere klassen te plaatsen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 30,- en kan op de ochtend van het toernooi betaald worden. De minimumleeftijd van de deelnemers is 15 jaar, ieder team moet op elk moment minimaal 2 dames in het veld hebben staan.

Dit jaar overweegt UDEO het toernooi af te sluiten met een barbecue. Je kunt dan tegen betaling een keuze maken uit diverse soorten vlees en worstjes en zij zorgen voor salade, stokbrood en sauzen. En voor brandende barbecues natuurlijk. Dit gaan ze alleen organiseren als er voldoende belangstelling voor is. Wil je daarom bij je aanmelding ook aangeven of je hier aan mee zou willen doen? De dag voor de aanvang van het toernooi geven ze dan door of dit doorgaat.

 Mocht je nog vragen hebben dan horen ze dat bij UDEO graag. Bij opgave dus teamnaam, klasse en wel/geen belangstelling voor de bbq opgeven.

Voor vragen en aanmelden: buitentoernooi@vvudeo.nl 

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX