Menu
Nieuwsoverzicht

UDEO heeft jubilarissen gehuldigd

30 november 2018

2

UDDEL   –   Volleybalvereniging UDEO uit Uddel heeft donderdagavond op haar jaarvergadering hun jubilarissen gehuldigd.
De 1e 5 zijn gehuldigd voor 12,5 jaar lidmaatschap.

Alex Westerbroek is onze fanatieke man achter de schermen: hij houdt niet zo van alle aandacht maar voor onze vereniging is hij onmisbaar. Hij geeft al vele jaren training aan onze mini’s, organiseert het buitentoernooi en speelt zelf bij de recreanten in competitieverband. We doen nooit tevergeefs een oproep op Alex.

Henrieke Hop speelt bij dames 1. Wanneer Henrieke serveert berg je dan maar. Ze serveert hard en geregeld een ace. Ook haar aanvalsslag is niet te stoppen.

Jaap Kok onze op 3 na oudste lid van de vereniging komt iedere donderdagavond uit Lunteren gesjeesd om bij de recreanten te kunnen volleyballen. In zeer extreme gevallen moet hij weer met een kapotte bril naar huis. Maar ook daar weten onze recreanten een oplossing voor te vinden: plakband is heel gewillig.

Ella van Lagen heeft jarenlang een bestuursfunctie vervuld. Ze speelt zelf (op dit moment wat minder vanwege een blessure) fanatiek in dames 3. Ook als scheidsrechter en voor verschillende commissies is ze al vele jaren een onmisbare kracht.

Leanne Schouten speelt als in dames 1. Zij zit geregeld op de bok om een wedstrijdje te fluiten bij de jeugd.

Gerda Kroneman is gehuldigd omdat ze 25  jaar lid is. Inmiddels heeft Gerda al haar derde pen met inscriptie en bos bloemen ontvangen. Ze is 2 x 12,5 jaar lid geweest en nu dan dus haar 25 jarig lidmaatschap. Gerda is actief op de donderdagavond als recreant en in de recreantencompetitie.

 

tekst en foto: UDEO

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.