Menu
Nieuwsoverzicht

UDEO dames 3 kampioen

13 april 2017

21

UDDEL De volleybalcompetitie loopt naar het einde. En dan worden de prijzen verdeeld en de kampioenen worden bekend. Bij Volleybalvereniging UDEO uit Uddel mogen ze ook een aantal kampioenen verwelkomen. Op 1 april j.l. werden de Meisjes A1 kampioen, donderdagavond konden de handen in de lucht bij UDEO dames 3 en mochten zij zich als kampioen laten huldigen van de 4e klasse J.

UDEO dames 3 moesten 3 sets winnen om kampioen te worden, maar dat ging toch niet zo eenvoudig als ze misschien gedacht en gehoopt hadden. Ze moesten spelen tegen Pauwervoll dames 4. De wedstrijd werd gespeeld in sporthal De Schier, bij Het Blanke Schot. De eerste twee sets gingen wel naar UDEO dames, maar toen dachten misschien dat ze er al waren en was de concentratie verdwenen bij de dames van UDEO. Prompt gingen de volgende twee sets verloren en moest er dus een vijfde en beslissende sets worden gespeeld. De UDEO dames waren weer bij de les en pakten in die vijfde set meteen het initiatief en gaven die ook niet weer uit handen en dus sleepten zij het kampioenschap binnen met een 3-2 overwinning.

De setstanden waren 25-8; 25-19; 24-26; 18-25 en 15-7.

De vreugde bij het behalen van het kampioenschap staken zij dan ook niet onder stoelen of banken. Zij werden gehuldigd door de voorzitter van UDEO, Aart van de Kuilen. Hij overhandigde het team een fraaie plaquette en elke speelster kreeg een mooie roos overhandigd.

Van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX