Menu
Nieuwsoverzicht

Udeo Binnentoernooi 2016 gewonnen door de Regiobank

16 januari 2016

94x gelezen
29

UDDEL   –    De Volleybalvereniging Udeo uit Uddel organiseert elk jaar in januari een binnentoernooi. Er is altijd veel animo voor, ook dit jaar deden er weer twintig teams mee aan dit toernooi, wat gehouden werd op vrijdagavond 15 januari in sporthal De Schier bij Het Blanke Schot. Om kwart voor zeven werden de eerste ballen over het net geslagen. Er werd op 4 velden tegelijk gespeeld, de poulewedstrijden duurden tot kwart over negen. Daarna werden de kruisfinales en de halve finales gespeeld met om 22.00 uur de finale, waar de beslissing moest vallen welk team dit jaar met de eer zou gaan strijken. De finale ging tussen het team van de Regiobank en het team De Van Drietjes uit Zwartebroek. Het team van de Regiobank liet niets aan het toeval over en ging er dan ook overtuigend met de winst vandoor en dus als winnaar van het Binnentoernooi 2016. In 2014 waren zij ook de winnaar, maar in 2015 werden zij ‘slechts’ vierde. De derde plaats was voor het team Spelt en de vierde plaats voor het team Apart Stel.

De Volleybalvereniging Udeo mag terugzien op een geslaagd toernooi, waar gestreden werd voor de winst, maar waar het sportieve niet uit het oog werd verloren.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX