Menu
Nieuwsoverzicht

Uddelse vlag binnenkort onthuld

3 juni 2020

UDDEL – Het ontwerp van de Uddelse vlag is klaar! Oktober 2019 is een oproep gedaan voor het ontwerpen van een nieuwe Uddelse vlag.

Uddels Belang heeft in januari laten weten dat zij veel inzendingen hebben ontvangen. “Er zijn veel ontwerpen ingeleverd, door jong en oud, bedankt daarvoor! Leuk dat jullie zo enthousiast aan de slag gegaan zijn,” aldus Alianne Berens, secretaris Uddels Belang.

We hebben al even moeten wachten op de onthulling van de vlag, maar nu is het bijna zover! De vlag zou onthuld worden op het Schaapscheerdersfeest, maar dit kon vanwege de coronacrisis niet doorgaan. Uddels Belang wil daarom op bijzondere en geheel verrassende wijze de vlag onthullen. Dit zal op een avond in de tweede week van juni plaatsvinden. Uddels Belang wil nog niet veel prijsgeven over de onthulling: “We willen nog niet alles verklappen, maar we kunnen zeggen dat de vlag in de lucht te zien zal zijn! Houd Uddel.info daarom in de gaten, dan geven we jullie een binnenkort een update over.”

In de week voorafgaand aan de onthulling van de vlag zullen de winnaars op de hoogte gesteld worden. Na de onthulling zullen de winnaars dan ook bekend gemaakt worden.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX