Menu
Nieuwsoverzicht

Uddelse ondernemers zetten de schouders er weer onder

16 maart 2022

1113x gelezen
5

UDDEL- Gisterenavond was na 3 jaar weer de voorjaarsvergadering van Ondernemend Uddel. Ondernemers uit allerlei sectoren waren aanwezig om bijgepraat te worden over actuele zaken m.b.t. Uddel en Uddel Onderneemt.

De afgelopen jaren zijn er diverse wisselingen in het bestuur geweest, die deze avond gestalte kregen. De nieuwe voorzitter van Uddel Onderneemt, Herman van Dalfsen, sprak zijn waardering uit naar de oud bestuursleden. In 2020 namen Peter van den Brink en Cor Schreuder afscheid, in 2021 Lambert van Asselt, Egbert Jan van Bel en Jan Vos. Ze ontvingen een waardebon en bos bloemen uit handen van de nieuwe secretaris: Anne Kok.

Naast Herman van Dalfsen heeft ook Peter de Bruin van De Bruin Process equipment plaats genomen in het bestuur als vice-voorzitter.
Op de vergadering was er naast het jaarverslag en het financieel jaarverslag uitgebreid aandacht voor de doelen van Uddel Onderneemt, de agenda van dit jaar, de Vitaliteitsagenda van Uddel en enkele andere initiatieven.
Zo is er een werkgroep agrarisch opgericht onder leiding van Peter de Bruin die de belangen van de agrarische ondernemers in de regio zal gaan behartigen.
Verder is de werkgroep winkeliers opnieuw leven in geblazen, waar Anne Kok vanuit het bestuur actief in zal zijn.

De avond werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel waar volop gelegenheid was om met elkaar van gedachten te wisselen.

Oproep:
Ben jij (agrarisch) ondernemer in Uddel? Of heb jij een onderneming elders, maar ben je wel woonachtig in Uddel, Speuld of Meerveld?
Meld je eenvoudig aan via onderstaande link:

Ondernemersvereniging

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX