Menu
Nieuwsoverzicht

Uddelse ondernemers dagje uit

22 april 2016

24

Dinsdag 5 April stond het jaarlijkse dagje uit van de Uddelse ondernemers op de agenda. Ieder jaar heeft dit in het voorjaar plaats.

Dit jaar werd eerst en bedrijfsbezoek afgelegd bij koffiebranderij Peeze in Arnhem.  Dit bedrijf produceert koffie van hoge kwaliteit op heel duurzame manier.  Na een korte proeverij en uitleg van het brandingsproces, volgde een rondleiding door de fabriek. Aansluitend vond een bezoek plaats aan het Airborne museum in Oosterbeek.  Een gids zorgde voor een boeiende rondleiding.  Het Airborne museum vertelt het verhaal van de slag om Arnhem die plaats vond in 1944. Vanaf Oosterbeek  werd de reis voortgezet naar de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Twee enthousiaste gidsen van het gilde zorgden voor een korte rondleiding door de hart van de stad.

De dag werd afgesloten met een gezamelijke maaltijd in een van de restaurants in Nijmegen.

Lijkt het je ook interessant om eens samen met collega ondernemers  wat te ondernemen.  Meld je dan aan als lid van de ondernemersvereniging.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX