Menu
Nieuwsoverzicht

Uddelse ondernemers dagje op stap

11 mei 2015

36

UDDEL   –   De Ondernemersvereniging Uddel organiseert ieder jaar voor haar leden een dagje uit. Zo is men dan even uit de drukte die het leven van een ondernemer met zich mee brengt. Een dagje samen ontspannen, wat de samenhorigheid als ondernemers ten goede komt.  Ook dit jaar was dat weer het geval. Op dinsdag 14 april stond de bus klaar en vertrok men naar Lelystad. Daar kregen ze op de Bataviawerf een rondleiding en ging men daarna met de boot naar Volendam. Hierna weer terug naar Lelystad. Voor de vrouwen, die meestal graag van winkelen houden, was er een tegenvaller. Ze hadden maar 15 minuten om te winkelen, maar ze waren toch allemaal op tijd aanwezig voor het eten.

De enthousiaste Uddelse ondernemers met hun aanhang kijken terug op een prachtige dag en zij danken het bestuur daarvoor. Zij rekenen erop dat het in 2016 net zo mooi wordt als dit jaar.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX