Menu
Nieuwsoverzicht

Uddelse muziek begeleidt wielrenners Giro d’italia

6 mei 2016

15

UDDEL    –    Muziekvereniging Juliana was vandaag aanwezig in Apeldoorn bij de Giro d’Italia. Deze wielerronde startte vandaag in Apeldoorn. De muziekvereniging Juliana had een mooi podium om te spelen. In het zonovergoten Oranjepark in de prachtige muziektent. Het parcours liep langs het Oranjepark, de wielrenners werden op dat stukje parcours begeleid door muziekale klanken uit Uddel.

De muziekvereniging moest om 13.30 uur optreden, maar om 13.00 uur speelden zij een paar koralen. Dit ter nagedachtenis aan hun lid Jan van der Zande, die deze morgen is overleden. Jan van der Zande was ruim 63 jaar lid van Juliana.
Vrijdag 6 mei 2016, een dag waar met veel plezier naar werd uitgekeken door de leden van muziekvereniging Juliana, werd een dag met gemengde gevoelens.
 

Er was veel publiek langs het parcours, waaronder ook verschillende inwoners uit Uddel te vinden waren, en die ook een kijkje kwamen nemen in het Oranjepark bij de muziekvereniging.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX