Menu
Nieuwsoverzicht

Uddelse bedrijven hielden mooie actiedag

28 juli 2020

33

UDDEL – De laatste dinsdag van juli is al jaren de dag dat er in Uddel de zomermarkt wordt gehouden. De voorbereidingen waren al in gang gezet, maar de coronacrisis zette er een streep door. De gezelligheid van de zomermarkt moeten we dit jaar dus missen, maar twaalf Uddelse bedrijven en één Uddelse vereniging maakten er toch een speciale actiedag van. Een ieder bij hun eigen bedrijf of winkel.

Met speciale aanbiedingen, rad van fortuin, een barbecue, gerookte zalm of heerlijke honing zorgde men ervoor om het nog aantrekkelijker te maken om in Uddel, ‘ons eigen dorp’, te winkelen. Het weer zorgde er ook voor dat gezellig druk was bij de deelnemende bedrijven of winkels. En wie van het winkelen een droge keel had gekregen was er wel een terrasje om die keel te smeren.

Het zien en proeven werd genieten en het genieten zorgde voor een belevenis die deze actiedag tot een prachtige succesvolle dag maakte voor de bedrijven/winkeliers en zeker ook voor de bezoekers.

De deelnemende bedrijven/winkeliers waren:
Boekhandel De Schans; COOP Schouten; Slagerij Boeve; La Jumelle; Fietscity Dijkgraaf; Bakkerij Schreuder; Slagerij Van Rhee; Cafetaria De Viersprong; La Rose; Qstove; Winkeltje van Jannetje; Het Blanke Schot; Bijenhoudersvereniging De Vierkante Korf Uddel e.o.

Tekst en foto’s: Bartus Vos

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX