Menu
Nieuwsoverzicht

Uddels volkslied zelfs bekend in Nijkerk

16 oktober 2017

1

UDDEL    –    Zaterdag 14 oktober was er een wedstrijd tussen de Prins Bernhard VR1 en Sparta Nijkerk VR1. Op Nijkerk Nieuws.nl staat er een mooi verslag met een verwijzing naar het Uddelse volkslied.

Hieronder een gedeelte van dat verslag:

Midden tussen veld en weide
Ruim omzoomd door bos en zand
Afgewisseld met wat heide
Ligt een dorpje in ons land….

Zo begint het Uddels volkslied. En zo was het ook, het decor voor de wedstrijd Prins Bernhard VR1 – Sparta Nijkerk VR1. Op het vroege tijdstip van half 11 en met een lekker zonnetje erbij mochten deze 2 teams het tegen elkaar opnemen voor hun 3e competitiewedstrijd.

Het veld lag er goed bij. Het enige wat ontbrak waren duidelijke lijnen, maar zoals de 2e regel van het volkslied al aangaf hoeft de omzoming niet altijd een lijn te zijn.

aan het slot staat er:

Na de rust was het allemaal wat minder aantrekkelijk voor het publiek. Het werd nog wel 0-6 door opnieuw Kim Ruiter, die een prachtige pass van Lara van Roon mooi afrondde. Maar verder kwam het niet. Zo werd Prins Bernhard gespaard voor een nederlaag in de dubbele cijfers en sluiten we af met nog een regel uit het Uddelse volkslied:

Vele stormen kwamen voor
Maar ons dorpje Uddel leefde door

Voor het hele verslag:

www.nijkerknieuws.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX