Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel bruist

20 maart 2024

1350x gelezen
5

UDDEL – Op 19 maart hield Uddel Onderneemt haar jaarlijkse ledenvergadering.  Inmiddels telt de vereniging 111 leden, van grote nationale spelers tot ZZP ‘ers. Dat was in de opkomst niet gelijk terug te zien, ongeveer 30 betrokken leden woonden de vergadering bij.

In een gezellige en ontspannen setting kwamen allerlei zaken aan bod die de ondernemers aan gaan. Zaken die er uit sprongen waren onder andere de recente ontwikkelingen m.b.t. de Wet voorkeursrecht gemeenten, recente ontwikkelingen binnen GEUS en de betrokkenheid van de ondernemersvereniging bij GEUS.

Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van Anne Kok (La Jumelle), die zich jarenlang heeft ingezet voor de vereniging en winkeliers, met name op organisatorisch gebied. Namens de vereniging werd haar een mooie bos bloemen overhandigt en een waardebon. Voorzitter Herman van Dalfsen bedankte haar voor de jarenlange inzet.

De bestuursleden Chris Jansen (Kalverhouderij Jansen) en Sam van de Ridder (Mooierr) werden beide met algemene stemmen herkozen voor een termijn van drie jaar.

Afsluitend werd er onder het genot van een hapje en drankje nagepraat en werden vele ondernemersperikelen met elkaar gedeeld.

Ben jij ondernemer in Uddel en nog niet aangesloten bij Uddel Onderneemt? Lees hier meer over de vereniging en meld je aan.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX