Menu
Nieuwsoverzicht

Uddels Belang zet inwoners Uddel graag in het zonnetje

13 juli 2016

1

UDDEL   –   Het bestuur van Uddels Belang geeft haar ogen en oren goed de kost als ze door Uddel rijden, wandelen of fietsen. Zo is ze ook opgevallen dat bermen bij Het Blanke Schot tegenwoordig er zo mooi bij liggen. Het gras wordt elke week gemaaid. Het geeft een positieve uitstraling, maar het is ook beter voor het gras, het wordt er dichter van. Een positief effect is dat er ook minder hondestront langs de kant ligt. Hiervoor verantwoordelijk is de vrijwillige onderhoudsploeg van Het Blanke Schot en dan met name Lammert Wayer, die iedere donderdag die bermen maait.

Het is niet alleen bij Het Blanke Schot dat men daar de bermen onderhoud. Op meer plaatsen in Uddel nemen bewoners de verantwoordelijkheid op zich om de bermen voor hun woning te onderhouden. Zoals aan de Aardhuisweg en de Elspeterweg en ongetwijfeld ook op andere plaatsen in Uddel wordt dit gedaan.

Het bestuur van Uddels Belang is dan zeer blij hiermee en wil dan ook graag de onderhoudsploeg van Het Blanke Schot en alle inwoners van Uddel die de berm voor hun woning maaien en onderhouden een compliment geven. Goed voorbeeld doet goed volgen is het spreekwoord.

Daar knapt Uddel van op!!!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX