Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel weer zwerafvalvrij

14 mei 2016

18

UDDEL    –    De vereniging Uddels Belang had voor zaterdag 14 mei gepland om Uddel zwerfafval vrij te maken. Vroegtijdig heeft men een oproep gedaan om vrijwilligers die hierbij een handje wilde helpen. Het resultaat was dat er één volwassene zich heeft gemeld om hieraan mee te doen. Veel mensen in Uddel vinden dat er veel afval langs de wegen ligt in Uddel. Soms is dit ook wel gevoelsmatig en dat het misschien minder erg is als men denkt. Maar zaterdagmorgen 14 mei zijn een aantal bestuursleden van Uddels Belang met die ene vrijwilliger en een aantal scholieren van de Jac.Fruytierschool, de Rehobothschool en de Prins Willem-Alexanderschool langs de wegen in Uddel gegaan, gewapend met een prikstok en een vuilniszak, en hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat Uddel er weer schoon bij ligt.

In de beginjaren, toen men begon met deze zwerfvuilactie, lag er ook inderdaad meer afval langs de weg dan tegenwoordig, Maar dat er tegenwoordig minder afval ligt hebben we in Uddel te danken aan Adullam. Cliënten van Adullam gaan regelmatig op pad om het zwerfafval te verwijderen en zorgen er dus voor dat ‘Uddel er netjes bij ligt’. Een hartelijk dank hiervoor aan de cliënten van Adullam is zeker op zijn plaats.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX