Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel, uw nieuwe wijkagent Esther Groeneveld

2 november 2015

186x gelezen
1

UDDEL    –    Sinds 1 oktober 2015 heeft Uddel een nieuwe wijkagent, Esther Groeneveld is haar naam. Zij is de opvolger van Erwin Poolman, die naar Epe is vertrokken en daar een nieuwe functie heeft gekregen. Hieronder stelt Esther Groeneveld zich persoonlijk voor aan de inwoners van Uddel.

Beste inwoners van Uddel,

Ik wil mij graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Esther Groeneveld en ik ben vanaf 1 oktober 2015  wijkagent voor het gebied Uddel, Wenum Wiesel en Hoog Soeren.

Tijdelijk ben ik waarnemend wijkagent geweest in uw gebied en met sommigen heb ik in deze periode al kennis mogen maken. De waarnemende rol is sinds kort omgezet naar de definitieve rol en ben ik (uw) wijkagent geworden.

Sinds 1998 ben ik in dienst bij de politie en werk hier tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier en voldoening. Voordat ik bij de politie begon, heb ik in de zorgsector gewerkt. Het raakvlak met beide beroepen is het verantwoordelijke gevoel en het bij willen dragen aan de zorg voor mens, zijn omgeving en veiligheid. Ook in deze sector komt dat veelvuldig in beeld. Ik ben naast de functie wijkagent ook coach van de studenten, medewerker van het Bedrijfs Opvang Team en Vertrouwenspersoon van Politie.

In het begin van het jaar 2014 heb ik gewerkt als waarnemend wijkagent in de wijk Orden Brinkhorst en daaruit voortkomend heb ik de opleiding voor Wijkagent Senior gevolgd.

In Apeldoorn werken we sinds eind 2013 met clusters. In een cluster werken politiemensen die zich naast de algemene politietaken bezig houden met het werk wat zich aanbiedt in hun cluster. Een cluster is aan enkele wijken/gebieden gekoppeld. Het goede en effectieve resultaat hiervan is dat de politiemensen uit het cluster beter bekend zijn met het gebied en met wat zich binnen hun cluster afspeelt.

Samen met het cluster, mijn andere directe collega’s, netwerkpartners, ketenpartners en natuurlijk niet te vergeten u als bewoner, wil ik mij inzetten voor een veilige en plezierige woonomgeving.

De naam van het cluster waar uw woongebied, Uddel,  aan gekoppeld is heet op dit moment; Cluster Berg en Bos.

Hoe kunt u helpen?

U helpt uw wijkagent en het cluster, door aan ons te melden wat u ziet en hoort of waar u zich ongerust of ongemakkelijk bij voelt…en waarvan u denkt dat dat voor de politie belangrijke informatie is.

Valt u iets bijzonders of verdachts op? Geef het dan door aan uw wijkagent. Ook door te reageren op b.v meldingen van Burgernet bij u in de buurt helpt u ons en misschien wel uw buurtbewoners.

Bel, bij die gevallen die met spoed aandacht nodig hebben, altijd 112. Voor zaken die geen spoed vereisen maar wel aandacht nodig hebben kunt u bellen met de politie via het tel. nummer 0900-8844.

Contact of een afspraak?

U kunt bij mij ook o.a terecht met vragen over veiligheid in uw woonomgeving. Een afspraak of een telefonisch gesprek met uw wijkagent maakt u via telefoonnummer 0900 8844.

Het spreekuur op maandagavond in Het Blanke Schot blijft zoals u als inwoners van Uddel gewend bent.

Op www.politie.nl onder het kopje: ”mijn buurt”, vindt u alle informatie over uw wijk.

Ik hoop eens spoedig kennis te kunnen maken met u in uw buurt!

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX