Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel Samen: nieuw en toch vertrouwd!

17 februari 2021

Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelmina Hof en Stichting Vrijwillige Hulpdienst Uddel gaan samen verder onder de naam “Uddel Samen”. Een nieuwe stichting met een prachtige naam. Het bestuur bestaat uit leden van de huidige besturen van de beide stichtingen.

Uddel Samen neemt de verantwoordelijkheid voor alles wat binnen ons dorp gebeurt, en nog gaat gebeuren, op het gebied van Zorg, Welzijn en Leefbaarheid. Ze gaat dat doen op dezelfde wijze als de huidige stichtingen: betrokken, zorgvuldig en met een brede gedragenheid vanuit de inwoners, de kerken, de ondernemers, Uddels Belang en Uddel Onderneemt.

Voor de bezoekers, deelnemers en cliënten geldt dat we op dezelfde weg verder gaan. Voor de personeelsleden en de vele vrijwilligers verandert er (voorlopig) niets.

De Werkgroep Ouderen en de Werkgroep Jeugd vallen straks ook onder Uddel Samen. Zo kunnen we Zorg, Welzijn en Leefbaarheid voor ons dorp zo efficiënt en professioneel mogelijk regelen en uitvoeren. En dat is goed voor alle inwoners van ons dorp!

We hopen op een mooie toekomst voor onze stichting en blijven rekenen op uw steun.

Namens de besturen van de SKWH en de SVHU
Kees Roos (voorzitter SVHU) en Kees Zwaan (voorzitter SKWH)

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX