Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel Samen is blij met en zuinig op haar vrijwilligers

3 december 2021

1257x gelezen
19

UDDEL – De afgelopen dagen maakten deelnemers van de dagbesteding prachtige chocoladeletters en het plan werd opgevat om ook anderen daar blij mee te maken. Dit keer werd gekozen voor de chauffeurs en de kooksters, een andere keer zijn weer andere vrijwilligers aan de beurt.

Omdat het een hele klus was kregen we hulp van Hennie Schouten met haar kleindochter Sigrit. Op de foto’s ziet u hoeveel werk zij  hebben verricht.

De letters werden feestelijk verpakt en voorzien van een gedichtje overhandigd aan de vrijwilligers.

De B van bedankt
Vrijwilliger zijn
Is vrijwillig
maar niet vrijblijvend.
Is verbonden
maar niet gebonden.
Is onbetaalbaar
maar niet te koop.
Is positief denken.
Is positief doen.
Met als enige doel,
voor jezelf en de ander,
een goed gevoel

Bedankt namens bezoekers en personeel van de dagbesteding.

Uddel Samen heeft ook nieuwe plannen

Vanaf D.V. januari 2022 willen we starten met dagbesteding op vrijdagmiddag zodat er dan 5 volledige dagen dagbesteding is. We zouden per direct kunnen starten met een schaak-of damclub. Heeft u zin om samen te schaken of te dammen , meldt u aan. Plexiglas schermen om tussen de spelers te plaatsen zijn aanwezig.

Ook willen we , als de coronamaatregelen wat versoepeld mogen worden, starten met houtbewerking. De voorbereiding daarvan is al in volle gang. Werkt u graag met hout of wilt u anderen daarbij assisteren dan horen wij dat graag.

In het voorjaar hopen we ook buitenactiviteiten op te starten. In de tuin is een jeu-de boulesbaan aangelegd. Hier kunt u heerlijk buiten in beweging blijven. U kunt het spel mee spelen of u als vrijwilliger aanmelden om het spel te begeleiden.

Verder worden er moestuinbakken op hoogte geplaats, hier kunnen ook mindervaliden tuinieren. Er is ook een gedeelte om te tuinieren “in de koude grond”. Voor het tuinieren zoeken we nog een vrijwilliger die dit kan begeleiden.

Wilt u deelnemen aan onze activiteiten, kom dan gerust eens langs bij de dagbesteding (0577-402010 of 06-43130394) of neem contact op met Rita Hop (0577-401807)

Wilt u ons helpen als vrijwilliger, neem dan contact op met  Dineke Kooijmans via 06-25009178 of per mail : vrijwilligers@uddelsamen.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX