Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel Samen heeft vacatures (betaald en onbetaald)

5 september 2023

799x gelezen

UDDEL – Uddel Samen zet zich binnen Uddel, Meerveld en Nieuw Milligen in voor inwoners van alle leeftijden. We doen dat met ongeveer 150 vrijwilligers en betaalde krachten.
Wegens de groeiende belangstelling voor onze activiteiten zijn wij op zoek naar de volgende mensen die onze vacatures in kunnen vullen :

Medewerk(st)er dagbesteding (zorg of activiteiten)

Wij zoeken per 1 januari 2024 voor ongeveer 6 uur per week (bij voorkeur op een ochtend plus vervanging bij ziekte en vakantie) een betrokken medewerk(st)er voor de dagbesteding. De werktijden voor de ochtend zijn van 9.00 tot 13.30 uur.

Je bent verantwoordelijk voor een deel van de groep mensen die die ochtend de dagbesteding bezoekt. Ervaring in de zorg of als activiteitenbegeleid(st)er is uiteraard een pré.

Omdat we onze dagbesteding die een algemene voorziening (WMO) is waarvoor geen indicatie nodig is, gaan uitbreiden met dagbesteding maatwerk (WMO) waarvoor wel een indicatie nodig is , gaat onze voorkeur uit naar iemand met een opleiding op nivo 4.

Informatie over deze functie via de coördinator Rita Hop (0577-401807 of 06-49498060)

Sollicitaties (een korte motivatiebrief plus cv) kun je t/m 16 september mailen naar: rita.hop@uddelsamen.nl of sturen naar : Uddel Samen t.a.v. Rita Hop, Uttilochweg 15, 3888 LK Uddel.

Tevens zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor hulp op de dagbesteding m/v.

Het betreft de dinsdagochtend en de donderdagochtend 1 keer per 2 weken. Werktijden zijn van 9.30 tot 12.00 uur.
De werkzaamheden bestaan uit koffie schenken, een spelletje doen met bezoekers, tafel dekken voor de warme maaltijd en uiteraard aandacht en een luisterend oor voor onze bezoekers.
Voor informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Dineke Kooijmans via 06-25009178 of een mail sturen naar vrijwilligers@uddelsamen.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX