Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel Samen en fotografie

25 november 2023

1033x gelezen
9

UDDEL – De dagbesteding van Uddel Samen hield zich de laatste weken bezig met het thema : “Fotografie”.

En natuurlijk mag dan een fotocollectie over oud-Uddel en een lezing van onze hoffotograaf Bartus Vos niet ontbreken. Heel mooi om al die oude plekjes en gezichten weer te zien en te herkennen.

Lilian Bos, die ook de foto’s op onze website heeft gemaakt (zie : uddelsamen.nl ), verzorgde een lezing over het vak fotografie.

En niet te vergeten het bezoek van Wouter van Middendorp, die kwam vertellen over zijn vak en met een heuse drone door de zaal vloog om van het hele stel een luchtfoto te kunnen maken.

Verder werden er fotolijstjes gemaakt, een fotobingo gedaan en een fotoquiz. Elke deelnemer bracht een jeugdfoto mee en de bezoekers moesten raden wie wie was.

Met deze fotoquiz kunt u als inwoner van Uddel ook nog mee doen, zie de twee zwart-wit foto’s :

Wie is :

  • De nonchalante jongeman
  • Het lieftallige meisje

Uw oplossing kunt u doorgeven via het tel.nr. van de dagbesteding (appen mag ook) 06-43 13 03 94 of mailen naar info@uddelsamen.nl

Uit de goede inzendingen wordt iemand gekozen die uit het winkeltje van de dagbesteding (zie flyer) een kadootje mag uitzoeken.

Komt u ook eens in ons winkeltje kijken voor mooie kaarten of een klein kadootje? De koffie staat klaar.

Groeten, team dagbesteding Uddel Samen

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX