Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel Samen: donatie voor bedankje aan alle vrijwilligers

6 december 2021

1028x gelezen

UDDEL – Het is gebruikelijk dat aan het einde van het jaar het bestuur van Uddel Samen al haar vrijwilligers (momenteel 145 personen) een eindejaarsattentie schenkt als blijk van waardering.

Gewoonlijk benaderde iemand dan enkele Uddelse ondernemers voor een financiële bijdrage. Het eventuele tekort werd aangevuld door de Stichting Vrienden van Uddel Samen.

Nu, in dit lastige jaar 2021, willen we dit op een andere manier invullen!

We hebben het verzoek aan de ondernemers in Uddel en omgeving om de eindejaarsattentie te ondersteunen met een gift. De ondernemersvereniging Uddel Onderneemt draagt inmiddels 10% van het cadeau aan de vrijwilligers bij. Diverse ondernemers hebben inmiddels ook al aangeven letterlijk een duit in het zakje te doen om de cadeaus te kunnen aanschaffen. Dus als we met elkaar de actie ondersteunen, dan hebben we laten zien dat we met z’n allen het werk van de vrijwilligers zeer waarderen.

Dus…. Wilt u ook doneren en zo helpen de vrijwilligers in Uddel te waarderen met een eindejaarsattentie?

Maak dan uw (fiscaal aftrekbare) bijdrage over op bankrekening NL75RABO 0303 3322 55 tnv Stichting Vrienden van Uddel Samen ovv “gift eindejaarsattenties”.

Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Met z’n allen maken we het weer een beetje mooier zo.

Mede namens het bestuur van Uddel Samen: hartelijk dank!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX