Menu
Nieuwsoverzicht

UDDEL SAMEN bakt ze bruin

3 januari 2022

1031x gelezen
10

UDDEL – Op oudejaarsdag werden door de deelnemers van de dagbesteding in de Wilhelminahof oliebollen gebakken. Deelnemers met verstand van zaken staken de handen uit de mouwen, evenals onze jeugdige vrijwilligers. Jong en oud bakte SAMEN. Het beslag kregen we van de COOP Schouten en het rees de pan uit!

De oliebollen smaakten heerlijk en het restant werd uitgedeeld aan bewoners van het pand, die op dat moment thuis waren.

Wilt u ook eens kennis komen maken bij onze gezellige dagbesteding? U bent van harte welkom!

Vanaf nu zijn wij ook op vrijdagmiddag geopend, er is dus dagbesteding van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook een halve dag is mogelijk. Vooral op de middagen is er nog ruimte voor nieuwe bezoekers.

Maakt u , geheel vrijblijvend, eens een afspraak met 1 van de begeleidsters van onze dagbesteding via 0577-402010 of 06-43130394. Wij zijn een officiële ontmoetingsplek en mogen daarom open blijven voor dagbesteding. Wij houden ons aan de coronamaatregelen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX