Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel.info wenst iedereen een goede jaarwisseling

30 december 2021

885x gelezen

UDDEL – We gaan richting het nieuwe jaar. Net als andere jaren wordt er al veelvuldig vuurwerk af geschoten. Steek jij ook vuurwerk af? We kunnen ons voorstellen dat je daar van geniet. Echter, vergeet dan niet om rekening te houden met buren, zieke mensen en ouderen in je omgeving. Voor hen kan het erg belastend zijn. Maar ook huisdieren zijn vaak erg gevoelig voor het vuurwerk lawaai en kunnen hier erg onder lijden.

Overigens is het afsteken van vuurwerk dit jaar door de overheid verboden, zoals te lezen op de website van Rijksoverheid. Categorie F1 vuurwerk is wel toegestaan. Dit alles wordt gedaan om de extra druk op de zorg te voorkomen. De meningen zijn daarover verdeeld, maar iedereen heeft daar zijn of haar verantwoordelijkheid in.

Het is belangrijk om te weten dat we samen moeten leven in ons dorp, dus laten we ook hierin rekening met elkaar houden!

We wensen jullie allemaal een goede jaarwisseling!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX