Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel heeft scootmobielpool

11 mei 2017

1

UDDEL     –    In Uddel is er nu een scootmobielpool.  Donderdagmorgen, 11 mei., is er één scootmobiel van de scootmobielpool uit Apeldoorn gebracht.

Inwoners van Uddel die bijv. moeilijk ter been zijn en geen ander vervoer hebben mogen hier gratis gebruik van maken. De scootmobiel staat voorlopig in de hal bij Philadelphia. Gerrit v.d. Kolk beheert de scootmobiel.

Als mensen een scootmobiel willen lenen kunnen ze een dag van tevoren bellen naar Gerrit en hij zorgt er dan voor dat de scootmobiel bij de persoon thuis gebracht wordt en aan het eind van de dag weer opgehaald wordt. Je kunt een scootmobiel lenen voor 1 dag of voor een weekend.

Om deze scootmobiel te mogen gebruiken is het wel een voorwaarde dat men een scootmobiel-rijbewijs heeft gehaald, dit is ook gratis. Normaalgesproken moet je hiervoor een halve dag naar Apeldoorn op een woensdagmorgen of middag. Dan krijgt men les van een rijschoolhouder hoe je je gedraagt met een scootmobiel in het verkeer en hoe je bijv. veilig een stoep op en af gaat. Ook wordt er dan geoefend. Zodra je het rijbewijs of certificaat hebt kun je onbeperkt een scootmobiel lenen.

Informatie bij Gerrit v.d. Kolk 0577-401570 of bij Rita Hop 0577-401807.

 

 

 
Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX