Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel geniet van gezellige wintermarkt

14 november 2019

32

UDDEL – De wintermarkt op woensdag 13 november in het Blanke Schot is goed bezocht. Organisator Frank Boeve kijkt terug op een geslaagde markt, die groter was dan ooit.

Twee jaar geleden vond de vorige wintermarkt plaats. Die was met zo rond de 15  kramen een stuk kleiner dat de wintermarkt dit jaar. Dit jaar bestond de markt uit 35 kramen die allen gezellig versiert waren met lampjes.  Bezoekers konden lootjes kopen, sjoelen, genieten van de muziek van Juliana en een heuse glasblazer aan het werk zien.

Ook Uddels Belang was aanwezig op de wintermarkt. Volgens voorzitter Frank van de Kolk kwamen veel mensen even een gezellig praatje maken. Daarnaast zijn er een heel aantal briefjes in de ideeënbus gedaan en hebben verschillende nieuwe leden zich aangemeld. ‘Nieuwe leden zijn altijd welkom, en we willen ook de jongeren van harte oproepen om lid te worden van Uddels Belang.’

Aan het eind van de avond werden de prijzen verloot. Er waren tientallen prijzen beschikbaar gesteld door vele ondernemers. Winnaar van de sjoelbak was Johan van Lagen. De Oud/Nieuw-organisatie had ook een loting. De eerste prijs, een heater, ging naar Peter Bronkhorst. De hoofdprijs van de wintermarkt-loting, een ballonvaart, ging naar Hanneke Vermeer.

De organisatie heeft veel positieve reacties gekregen. Of er volgend jaar weer een wintermarkt zal komen, is nog niet helemaal zeker. ‘Het organiseren is veel werk, maar het zal wellicht wat makkelijker zijn dan dit jaar,’ aldus Frank Boeve.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX