Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel Energiek presenteerde energiecoach op Bijenmarkt

12 juli 2022

1179x gelezen

UDDEL – Uddel energie-neutraal, dat is het doel van Uddel Energiek i.o. En dat willen we, samen met andere dorpsbewoners bereiken door het opwekken van milieu-vriendelijke energie, maar ook door onze bewoners te helpen met energie besparen.

Voor het opwekken zijn er al verschillende ideeën in ontwikkeling, denk aan het grootschalig opslaan en hergebruiken van restwarmte of het maken van bio-gas door het vergisten van mest.

Op de Bijenmarkt presenteerde Uddel Energiek i.o. ook de energiecoach. Veel bewoners worden geconfronteerd met een hoge energierekening en daar richt de energiecoach zich op. Energie besparen. Hij maakt een ronde langs de woning en geeft tips. Maar ook helpt de energiecoach om verstandige keuzes te maken, bijvoorbeeld over isolatiemogelijkheden of het vervangen van oude apparaten. Tot slot kan de energiecoach tegen een vergoeding een warmtescan uitvoeren. Hij maakt dan een warmtefoto-rapport van de woning, zodat je eventuele warmtelekken goed kunt zien.

Heb je belangstelling voor een bezoek door onze (gratis) energiecoach? Stuur dan een mailtje naar uddelenergiek@outlook.com en we nemen snel contact met je op!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX