Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel Energiek neemt afscheid van secretaris Egbert-Jan van Bel

13 december 2023

879x gelezen
2

UDDEL – Maandag 11 december 2023 nam Egbert-Jan voor het laatst als secretaris deel aan een vergadering van Energiecoöperatie Uddel Energiek.

Egbert-Jan speelde een grote rol in het opstarten van de Energiecoöperatie. Wanneer deze officieel zou zijn opgericht wilde hij nog een jaar de functie van secretaris op zich nemen.

Dat jaar is nu voorbij en maandagavond namen de betrokkenen bij Uddel Energiek afscheid van Egbert-Jan. Uit handen van voorzitter Kees Zwaan kreeg hij een bos bloemen en een kleine blijk van waardering voor alles wat hij voor Uddel Energiek heeft gedaan. We bedankten Egbert-Jan hartelijk voor zijn inzet en voor zijn gastvrijheid!

Uddel Energiek heeft nu een vacature voor de functie van secretaris. Mocht je belangstelling hebben om deze functie in te vullen, bel dan even met voorzitter Kees Zwaan voor meer informatie (06-20 1984 60).

Mocht je (kosteloos en vrijblijvend) gebruik willen maken van de energiecoaches van Uddel Energiek, stuur dan een mail naar uddelenergiek@outlook.com. Zij helpen je graag bij het verduurzamen van je woning en het besparen van energie.

Namens het bestuur van Uddel Energiek,
Kees Zwaan

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX