Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel al op 15% aanmeldingen voor glasvezel!

16 oktober 2020

UDDEL  – Twee weken geleden meldde ik dat Uddel met 10% aanmeldingen voor glasvezel fier aan kop liep bij de zes kernen van de gemeente Apeldoorn. Nu, twee weken later, heeft al 15% van de huishoudens in de kern van Uddel zich aangemeld voor glasvezel. De koppositie is er nog steeds!

Een regelmatig gemaakte opmerking is dat glasvezel niet belangrijk is voor ouderen. Zij internetten immers toch bijna niet… Deze opmerking horen we tegenwoordig minder vaak. Domotica is voor ouderen en zorgbehoevenden namelijk een steeds belangrijkere term (klik hier voor enige informatie over domotica vanuit Norschoten). Slimme apparaten die veel voor hen en hun geliefden kunnen betekenen. Die apparaten hebben dan wel een goede (internet)verbinding nodig. Domotica in de zorg mag namelijk geen moment haperen. Zorgverleners moeten ook op afstand meteen kunnen weten wat er speelt bij de klant. Daarom is glasvezel zo belangrijk. Niet alleen om in hoge kwaliteit films te streamen of om lekker snel te kunnen internetten voor werk of studie. Maar ook om betrouwbare zorg thuis mogelijk te maken; nu en straks.

De aanmeldavonden van 13 oktober gingen niet door vanwege allerlei onzekerheden over corona maatregelen. Een conclusie van de persconferentie van 13 oktober is dat we (nog) meer thuis moeten blijven. Een snelle en betrouwbare internetverbinding is dan nog eens extra belangrijk. Glasvezel maakt dat mogelijk en is voor nu en voor de toekomst een logische keuze.

Vragen? Bel of mail mij gerust!

Kees Zwaan
Stakeholderscoördinator Delta Fiber Netwerk
06 – 20 1984 60 of kees.zwaan@deltafibernetwerk.nl

Afbeelding: Delta Fiber Netwerk

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX