Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel 1227 toernooi gezellig en vooral sportief

18 juni 2019

UDDEL – Afgelopen zaterdag is de 28ste editie van het Uddel 1200 Toernooi afgewerkt. Net als voorgaande jaren streden 20 teams verdeeld over 4 poules om de felbegeerde wisselbeker in ontvangst te mogen nemen.

De dag leek letterlijk in water te vallen maar iets na tienen dreven de wolken boven de Zandsteeg weg en kwam de zon tevoorschijn. Veel oude bekenden troffen elkaar voor een gezellige babbel. Uiteindelijk wisten Café de Blokhut en Axxent de finale te halen. Na de reguliere speeltijd was de stand gelijk en moesten er strafschoppen genomen worden.

Café De Blokhut trok uiteindelijk aan het langste eind. Zij nemen de wisselbeker over van Vermeer Boys die vorig jaar het toernooi won. Na afloop genoot een ieder weer van de overheerlijke BBQ en een drankje omlijst met een gezellig
stukje muziek. Tevens werd er een verloting gehouden ten behoeve van de ledverlichting op het trainingsveld.

Er zijn nog een aantal prijzen niet opgehaald. De uitslag kunt u lezen in de bijlage. Heb je een winnend lot stuur dan een mail (zie onder). De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde dag!!!
Helaas is er veel kleding achtergebleven. Mis je iets ? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen naar: info@svprinsbernhard.nl

Foto en tekst: sv Prins Bernhard

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX