Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel 1200 toernooi gewonnen door Rhetap

3 juni 2017

126

UDDEL    –    De 26e editie van het Uddel 1200 toernooi van SV Prins Bernhard is weer sportief verlopen. Zaterdagmorgen, 3 juni, om 9.00 uur ging de bal rollen op Sportpark De Zandsteeg en gingen 20 teams strijden om de begeerde wisselbeker. Onder ideale weersomstandigheden werden de wedstrijden in een strak speelschema afgewerkt. Soms dan trapte een scheidsrechter in een schwalbe en dan kwamen natuurlijk reacties van het publiek die vonden dat ze het beter zagen dan de scheidsrechter. Maar het recht zegevierde ook hier, want de keeper wist de penalty te stoppen tot groot plezier van de toeschouwers.

De bal bleef de hele dag door rollen tot en met de finale die ging tussen Rhetap en Schreuder. Tijdens de wedstrijd kwam er geen winnaar en moesten strafschoppen de beslissing brengen. De strafschoppen werden beter genomen door Rhetap en die werd dus tot winnaar gekroond van het Uddel 1200 toernooi 2017. “Ik stond op goal, dus een hoop geluk voor Rhetap”, zei Herman van Rhee.

De strijd om de derde plaats ging tussen Hop Team en Opoe’s ELF. Dat werd gewonnen door Hop Team.

De eerste plaats bij het penaltyschieten ging naar Jonker en Schut en dobbelsteen schieten werd ook gewonnen door Rhetap.

SV Prins Bernhard heeft weer gezorgd, mede door de vele vrijwilligers en de deelnemende teams voor een mooie sportieve dag. Een toernooi dat nog vele jaren mee kan.

Uitslag van de verloting UDDEL 1225 toernooi: als laatste bij de foto’s te zien.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX