Menu
Nieuwsoverzicht

Twee jubilarissen bij Uddel Samen

2 april 2022

1148x gelezen
3

UDDEL  –  Donderdagavond 31 maart 2022 hield Uddel Samen haar verlate Nieuwjaarsbijeenkomst. Voorzitter Kees Zwaan huldigde tijdens deze bijeenkomst Gerda Schouten en Marry van Voorden. Beide dames hebben zich de afgelopen 12,5 jaar als vrijwilliger ingezet voor de inwoners van Uddel, Meerveld en Nieuw-Milligen. Gerda deed vooral bezoekwerk en Marry hield zich bezig met het bereiden van de warme maaltijden. Ze gaven ze aan dat ze hun vrijwilligerswerk altijd met veel plezier hebben gedaan.

Gerda en Marry ontvingen beide een prachtige pen met inscriptie, een mooie bloem en een kaart. Kees sprak de wens uit dat beiden nog maar een poos vrijwilliger mogen blijven.

Uddel Samen is dankbaar voor hun inzet als vrijwilliger, maar ook voor al die andere vrijwilligers die zich regelmatig inzetten voor hun medemens. 

Wil je ook vrijwilliger worden? Of heb je vragen over vrijwilliger zijn? Mail met vrijwilligers@uddelsamen.nl of bel met Dineke Kooijmans voor meer informatie (06 – 25 00 91 78). Je bent van harte welkom!

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX