Menu
Nieuwsoverzicht

Trouwen, vroeger en nu bij Uddel Samen

31 mei 2024

1346x gelezen
14

UDDEL – De dagbesteding van Uddel Samen hield zich de laatste weken bezig met het thema ‘trouwen, vroeger en nu’.

Bezoekers brachten hun oude trouwfoto’s en trouwalbums mee. Ook kregen we verschillende trouwjurken, zowel oud als nieuw, in bruikleen.

De zaal was prachtig versierd met ballonnen en een rode loper voor de bruidsmodeshow waarin oude en nieuwe modellen geshowd werden.

Dorianne kwam vertellen over haar werk als trouwambtenaar en Elsbeth liet zien hoe je een bruidsboeket en corsages maakt. Zij gaf ook een mooie presentatie m.b.v. ons nieuwe digibord.

Daarna gingen de vrouwelijke bezoekers aan de slag om zelf een bruidsboeket te maken. De aanwezige heren bedankten daarvoor en deden liever een spelletje.

Al met al waren het gezellige weken met mooie activiteiten bedacht door een enthousiast team van de dagbesteding met de vele vrijwilligers die daarbij helpen.

Ons volgende onderwerp is ‘school en schoolvakantie, vroeger en nu’.

Heeft u nog oude schoolspullen voor ons te leen, wilt u ons helpen met een activiteit of wilt u iets komen vertellen over iets dat te maken heeft met dit onderwerp, neemt u dan contact op met de dagbesteding via: 06 43 13 03 94

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX