Menu
Nieuwsoverzicht

Trots op Uddel puzzel bij Boon’s Markt Uddel

13 september 2023

1858x gelezen
10

UDDEL – Maandag 18 september beginnen ze bij Boon’s Markt Uddel met een prachtige actie voor hun klanten. Er kan gespaard worden voor ‘Trots op Uddel puzzel’. De puzzel bestaat uit 1000 stukjes met afbeeldingen van o.a. scholen, bedrijven, monumentale panden in Uddel, Meerveld en Nieuw Milligen. En wie goed kijkt, hoort! de 90-jarige muziekvereniging Juliana door de puzzel marcheren.

Woensdagmorgen 13 september kreeg deze prachtige actie een ‘officieel’ tintje. Jeanet Schouten en Evert-Jan van Egteren van Boon’s Markt Uddel waren naar de Wilhelminahof gekomen om het eerste exemplaar te overhandigen aan Kees Zwaan, voorzitter van Uddel Samen, en de oudste bezoekers van de dagbesteding, mevrouw Van den Broek en de heer Le Comte. Met deze puzzel kunnen de bezoekers van de dagbesteding in de Wilhelminahof hun hart ophalen en kijken of ze de afbeeldingen herkennen die er op de puzzel staan. En daar begonnen ze meteen mee. ’s Middags werd er al volop gepuzzeld.

We hebben een paar vragen gesteld aan Evert-Jan van Egteren, van Boon’s Markt Uddel.

Wat voor een puzzel is het?

Het is een vrolijke puzzel van en voor Uddel-Meerveld en Nieuw-Milligen. Er zitten vele herkenbare gebouwen en elementen in. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Ook tijdens het puzzelen ontdek je steeds meer, zelfs een jongetje dat aan het pierewietsen is. Ik heb zelf dit weekend de puzzel met de kinderen al gemaakt en het was erg leuk en voor de kids soms zelfs leerzaam!

Hoe kunnen mensen aan die puzzel komen?

Mensen kunnen hiervoor sparen. Bij € 10* aan boodschappen krijgt men 1 spaarzegel. Bij een volle kaart van 25 zegels kan men de puzzel kopen met bijbetaling van € 10.00. Bij 2 volle spaarkaarten is de puzzel zelfs helemaal gratis. Dat lijkt misschien veel maar je kan maar liefst 6 weken sparen, dus voor onze trouwe klanten is dat prima te doen. Vanuit onze bakkerij komen er ook weekendaanbiedingen met extra zegel(s). Het is niet mogelijk om (tijdens de actie) de puzzel zonder zegels te kopen.
*m.u.v. slijterij, tabak, statiegeld en geneesmiddelen (wettelijk bepaald)

Kan iedereen aan deze actie meedoen?

Ja iedereen kan aan deze actie meedoen. Het vergt veel voorbereiding en met name het laten maken is duur, dus je moet een keuze maken in het aantal oplages. Er zijn 500 puzzels en op=op maar als het onze verwachtingen overtreft gaan we natuurlijk proberen wat te regelen. We kunnen ons namelijk voorstellen dat oud Uddelaren ook wel graag zo’n puzzel willen:).

Hoe lang gaat deze actie duren?
6 weken.

Iedereen veel puzzelplezier!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX