Menu
Nieuwsoverzicht

Trapveld zorgt voor overlast

19 mei 2018

4

UDDEL   –    Hieronder een schrijven van Uddels Belang n.a.v. overlast die wordt ondervonden bij het trapveld/voetbalkooi bij Het Blanke Schot

 

Het trapveld achter Het Blanke Schot is de laatste jaren al vaker in het nieuws geweest. Er zijn beelden geplaatst op uddel.info van vernielingen en overlast. Het laatste woord is hier nog niet over gezegd of geschreven, dus ook vandaag weer een dringende oproep.

Er komen klachten binnen bij Uddels Belang over misdragingen van gebruikers / bezoekers van het trapveld. Er wordt regelmatig hard geschreeuwd, gevloekt en zeer grove taal gebruikt door de daar aanwezige jeugd. Dusdanig erg dat mensen zich gaan schamen voor de Uddelse jeugd. Dit moet ons als inwoners van Uddel en ouders aan het denken zetten. Niet normaal dat dit gebeurt!!!

Ook komen er jongelui met hun auto’s tot aan het trapveld, waarna er zeer harde, overlast gevende muziek wordt gedraaid. Tevens bereiken Uddels Belang signalen dat de meegebrachte drank wordt uitgedeeld aan minderjarigen. Al met al zeer kwalijke zaken die het bestuur van Uddels Belang tot actie dwingen.
Allereerst is de politie wederom op de hoogte gebracht van deze activiteiten, met het verzoek handhavend op te treden.
We gaan/zijn in overleg met diverse mensen om deze problemen op te lossen. Een eenvoudige oplossing zou zijn, shovel ertegen en weg met het veld!

Uddels Belang heeft jaren geleden het initiatief genomen dit te organiseren voor de Uddelse jeugd, omdat de jongelui een eigen plek wilden. Hier is veel geld in geïnvesteerd, verkregen uit subsidie, maar vooral vanuit Uddel. Het kan niet de bedoeling zijn dat dit wordt kapot gemaakt door een groep overlast gevende jongeren.
Uddels Belang roept alle gebruikers van het trapveld op, elkaar aan te spreken op overlast gevend gedrag. Tevens roepen we ouders op, bespreek dit met uw kinderen en vooral, laat regelmatig uw gezicht even zien achter Het Blanke Schot. Misschien kunnen we voorkomen dat het trapveld verdwijnt.

Bestuur Uddels Belang.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX