Menu
Nieuwsoverzicht

Topwaardering voor de Bleeke Hoeve uit Uddel

2 november 2016

1

UDDEL    –   Bleeke Hoeve Bed en Breakfast te Uddel als een van de beste hotels in Nederland gekwalificeerd door HotelsCombined. Uddel – HotelsCombined, de Australische hotelprijs- en -kwaliteitsvergelijker, heeft een lijst samengesteld van de beste accommodaties wereldwijd. Dit op basis van beoordelingen van bezoekers. Bleeke Hoeve Bed en Breakfast te Uddel is als één van de beste accommodaties in Nederland uit de bus gekomen. Bleeke Hoeve verdient daarmee de zogenoemde Recognition of Excellence.

De accommodatie moet minimaal door honderd bezoekers zijn beoordeeld. Daarbij moet het gemiddelde cijfer een acht of meer zijn. Bleeke Hoeve scoorde een 8,9 (op basis van 117 reviews).

Eigenaars Ria en Riex: ,,Onze gasten waarderen bovenal de netheid en hygiëne. Verder blijkt Bleeke Hoeve ook een ideale plaats waar onbekenden met elkaar in contact komen, we zijn soms een internationale ontmoetingsplek met vier of vijf nationaliteiten aan het ontbijt. Alleen al dit jaar kregen we gasten uit meer dan 20 verschillende landen: van Canada tot Nieuw-Zeeland, en zelfs China, Filippijnen en de Dominicaanse Republiek. Sommige gasten zien we paar na jaar terugkeren. Dat is voor ons het bewijs dat we de juiste dingen doen. We zijn erg trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, en blij dat we tot de top 3 procent van de accommodaties wereldwijd behoren wat betreft klanttevredenheid. En natuurlijk gaan we proberen om een volgend jaar 9.0 te scoren.”

Van harte gefeliciteerd met dit fantastisch resultaat, iets waar je zeker trots op mag zijn.

www.bleekehoeve.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX